Agilitykisat Oulussa

Hilda pisti parastaan oman seuramme kisoissa viikonloppuna đŸ€© niin siinĂ€ vain kĂ€vi ettĂ€ lauantaina otettiin tuplavoitto agilityradoilta LUVA:n ja OIVA:n kera!

Seuraavan pĂ€ivĂ€n kisat startattiinkin sitten jo kakkosluokassa! Kakkosen radoilla tuli vastaan meidĂ€n pahin vihollinen, eli rengas 😅 mutta siitĂ€ otettiin virheet vain ensimmĂ€isellĂ€ radalla. Toiselta radalta otettiin yliaikanolla renkaasta huolimatta! đŸ€© Molemmilla radoilla sijoituttiin toiseksi.

Aivan tajuttomat suoritukset, en vois olla ylpeĂ€mpi! LyhyessĂ€ ajassa ollaan saavutettu niin paljon. Kisaaminen aloitettiin vasta tammikuussa kolmella hylsyllĂ€ ja 9. kisaradan jĂ€lkeen noustiin kakkosiin! Niin taitava hilda ja uskomaton kehitys! 😍

Hildan viikonlopun kisojen ensimmÀinen LUVA:n arvoinen rata.