Oulun seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry:n Vuoden 2019 agilitytulokas:

🥇 Coton de tuléar (Whitegold Cotton’s Believe in the Miracle) Hilda

Upeaa että saatiin cotoneille näin suurta näkyvyyttä agilityrintamalla kaikkien rotujen välisessä kisassa! 🤩 Tässä pieni haastattelu jonka annoin kisan voiton julkistukseen:

Hildan (4 vuotta) kanssa harrastaminen on ennenkaikkea hauskaa! Olen itse kova jännittämään kisoissa, mutta Hildan kanssa jännitys katoaa. Hilda vie kisapaineet pois omalla iloisella ja hassulla luonteellaan

Aloitimme agilityn höntsäilyn jo hyvin varhaisessa vaiheessa Hildan ollessa alle vuoden ikäinen, mutta alussa minulla ei ollut edes ajatuksena kisata Hildan kanssa. Harrastimme enemmän näyttelyitä ja vasta kun näyttelytavoitteet oli saavutettu, aloimme treenaamaan agilityä ihan tosissaan! Tammikuussa 2019 startattiin ekoissa kisoissa.

Meidän kisakausi oli lyhyt, sillä meidän viimeiset kisat oli kesäkuussa ja Hilda jäi tämän jälkeen mammalomalle. Puolessa vuodessa saavutettiin kuitenkin enemmän kuin olisin ikinä voinut toivoa.

Oman seuran kisat toukokuussa oli vuoden ehdoton kohokohta. Teimme kisojen ensimmäisenä päivänä tuplanollan ja siirryimme samalla 2. luokkaan. Ja tämä oli vasta meidän 9. startti!! Odotamme taas innolla että pääsemme takaisin kisaradoille pitkän tauon jälkeen!